Tavşanlı Siyasi Parti Temsilciliklerinden Okulumuza Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İyi Parti Tavşanlı İlçe Yönetimleri okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK ile istişarelerde bulundular. Prof.Dr.Çelik Tavşanlı MYO, öğrenci ve personel sayıları, akademik kadroları, yapılan projeler ve gelecek hedefleri ile ilgili olarak siyasi partilerimizin yöneticilerini bilgilendirdiler.

Siyasi partilerimizin yöneticileri de eğitim ve öğretimin önemini vurgulayarak eğitim öğretim ve genel konularla ilgili düşüncelerini okul yönetimimizle paylaştılar.

Prof.Dr İsmet ÇELİK siyasi parti temsilcilerimizin okulumuzu ziyaretleri dolayısıyla yaptığı açıklamasında “demokratik hayatın vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerimizin temsilcileri olan AK Parti İlçe Başkanı Sayın Bilal KIYAK başta olmak üzere tüm AK Parti İlçe Yönetimine, CHP ilçe Başkanı Sayın Fisun AKTAKKA başta olmak üzere tüm CHP İlçe Yönetimine, MHP İlçe Başkanı Sayın Barbaros ÖZTÜRK başta  olmak üzere tüm MHP İlçe yönetimine ve İyi Parti İlçe Başkanı Sayın Uğur ÖĞÜT başta olmak üzere İYİ Parti ilçe Yönetimine teşekkürlerini ifade etti”.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2022, Salı