Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu‘nu Ziyaret Ettiler

Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf KARDUMAN, Başkan Yard.Belkıs ALPASLAN ile Şehit yakınlarından oluşan dernek üyeleri Tavşanlı MYO'yu ziyaret ettiler. Okulda şehitlerimizin hatıralarına oluşturulan alanlar gezildi ve aziz hatıraları anıldı. Şehit yakınlarının okulumuzu ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.İsmail BAYAR ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet KOÇAK eşlik ederek onurlandırdılar.

Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK, J.Ütğm.BAYAR ve Emniyet Müdürü KOÇAK yaptıkları ortak açıklamada Şehit yakınlarınlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve aziz hatıralarına sonsuza kadar sahip çıkılacağını ifade ettiler.

Duygusal anları yaşandığı ziyaret şehit babaları, anneleri, eşleri, kardeşleri ve yakınlarının şehitler cevizliğini ziyaretleri ve ardından Tavşanlı MYO lavanta bahçesini gezmeleri, lavanta bahçesinde hatıra fotoğrafları çektirmeleri ve kendilerine lavanta çiçeklerinin hediye edilmesiyle sona erdi. Ziyarette ayrıca 15Temmuz Gazimiz Ali KARAYİĞİT ile Asker Gazilerimiz Recep ŞANLI ve Bekir ESEN bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, Cuma