19 Eylül Gaziler Günü Tavşanlı İlçemizde Yüksekokulumuzun Katılımıyla Cumhuriyet Meydanında Düzenlenen Törenle Kutlandı.

Gaziler Günü Dolayısıyla Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK adına Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanımız Öğr.Gör. Mustafa Çağrı DEMİR’in  katılım sağladığı tören ilçe Kaymakamımız Hayrettin BASKIN,  Belediye Başkan Vekili Naci ERASLAN  ve Gazi Derneklerinin Çelenk Sunumlarıyla Başladı. Jandarma Asb. Üstçvs. Eray  Aydın’ın günün önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından Öğrencilerin şiir dinletileriyle devam eden tören sonrası Gazi ve Şehit Derneklerine ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında Gazilerimize Kaymakamımız Hayrettin Baskın ve Protokol üyeleri tarafından Okulumuz bahçesinde yetiştirilen ve ilk hasat ürünü Lavanta Çiçekleri armağan edildi. Dernek Ziyaretleri sonrası protokol üyeleri ve gazilerimiz tarafından Tavşanlı Şehitliğini Ziyaret edilerek dualar okundu. Gaziler günü etkinlikleri Tüm protokol üyeleri,  gazi ve şehit yakınlarının katıldığı yemek organizasyonu ile sona erdi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete intikal etmiş tüm Gazilerimize Allah’tan rahmet; yaşayan anıtlarımız olan hayattaki Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022, Pazartesi