DPÜ Tavşanlı Myo‘dan Uludağ Üniversitesi Harmancık Myo‘na Ziyaret

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak 21 Eylül 2022 tarihinde Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu'na iadei ziyaret düzenlendi. Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK başkanlığında düzenlenen ziyarette Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR ve Öğr.Gör.Deniz KAPTAN ile Dr.Öğr.Üyesi Öner GÜMÜŞ, MYO Sekreteri Ali AYAZ ve MYO personeli Bilgisayar İşletmeni Kadir DURMUŞ eşlik ettiler. Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Veysel KAPÇAK ve MYO Sekreteri Bayram ÖZTÜRK tarafından karşılanan okul heyetimiz Harmancık MYO Müdürlük Makamına geçerek yeni öğretim döneminde yapabilecekleri öğretim, proje ve diğer işbirlikleri üzerinde Harmancık MYO Yönetimi ile karşıklı görüş alışverişinde bulundular.

Müdürlük Makamında yapılan toplantının ardından Harmancık EKO Turizm tesisleri ziyaret edildi. Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK ziyaretimiz, bilgi paylaşımımız ve Öğretim Üyemiz Dr.Öğr.Üyesi Öner GÜMÜŞ tarafından okullarına vereceğimiz eğitim-öğretim desteği için okulumuza ve yönetimimize teşekkür ettiler. Okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK de misafirperverlikleri ve kıymetli bilgi alışverişleri için Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK başta olmak üzere tüm Harmancık MYO personeline teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2022, Çarşamba