!!! Covid 19 Tedbirleri !!!

Covid 19 tedbirleri kapsamında tüm akademik ve idari personelimizin aşı uygulamaları tamamlanmış olup, öğrencilerimizin aşağıdaki hususlara titizlikle uymaları önemle duyurulur.

Öğrencilerimizin okula ve sosyal alanlara girişlerinde HES uygulamasından online olarak aşağıdaki bilgiler sorgulanacaktır. Bu bağlamda öğrencilerin cep telefonlarında HES uygulamasının kurulu olması önem arz etmektedir. Riskli veya 2. doz aşısını en az 15 gün önce yaptırmayanlar ( Son 6 ay içinde Covid-19 geçirmemiş veya son 48 saat içinde Negatif PCR testi de yoksa) okula alınmayacak olup, pandemi nedeniyle sağlık sorunu olan öğrencilerin durumlarını belgelemeleri halinde yönetmelikler çerçevesinde derslere devam durumları değerlendirilecektir.

28 Eylül 2021, Salı / 317 defa okundu.

Tüm Duyurular