2021-2022 Yaz Okulu Kayıt Duyurusu
2021-2022 Eğitim öğretim yılında Meslek Yüksekokulumuzda Yaz Okulu açılmayacaktır.
Üniversitemiz diğer birimleri veya farklı üniversitelerden yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimizin aşağudaki duyuruyu dikkatlice okumaları gerekmektedir.
- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu, “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi” ve Akademik Takvimi kapsamında yüz yüze yürütülecektir.
- Yaz Okulu Ücret Tablosu (Derslerini seçen öğrenciler, ders kayıt ekranında görülen yaz okulu ücretini kayıt tarihleri içerisinde öğrenci numarası ile Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden veya ATM’lerinden ödeyebileceklerdir.)
Yaz Okulu Ders Kaydı Önemli Tarihleri |
|
Ders Kaydı Başlangıç * |
04 Temmuz 2022 - 10:00 |
Ders Kaydı Bitiş * |
05 Temmuz 2022 - 17:30 |
Kapatılan Derslerin İlanı** |
06 Temmuz 2022 |
Ders Ekleme |
07 Temmuz 2022 |
* Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencisi olmayıp, Mühendislik Fakültesinden ders almak isteyen öğrenciler, sadece 05 Temmuz 2022 tarihinde 10:00-17:30 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi kontenjanları dâhilinde ders kaydı yapabileceklerdir. **İlgili Fakülte/ Yüksekokul/ Meslek Yüksekokullarının internet sayfalarında yayınlanacaktır |
YAZ OKULU KAYIT DANIŞMANLARI listesi için tıklayınız.
Diğer birimlerde açılıp okulumuzdaki derslere eşleştirmesi yapılan dersleri görmek için tıklayınız. (Bu dersleri Öğrenci Bilgi Sistemi’nden (OBS’den) direkt seçebilirsiniz.)
Meslek Yüksekokulumuz öğrencisi olup da Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesindeki başka birimden veya diğer Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin (Yukarıda eşleştirmesi yapılan dersler haricinde bir dersi başka bir birimden/üniversiteden almak istemeleri durumunda) aşağıdaki işlemleri yapmaları gerekmektedir (Yukarıda eşleştirmesi yapılan dersleri form doldurmadan OBS üzerinden direkt alabilirsiniz):
- KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU YÖNERGESİ'nin 10. maddesinin 3. bendinde "Yaz okulunda toplam en çok 15 AKTS kredi değerindeki derslere kayıt yaptırılabilir. Ancak, genel not ortalaması 3,00 ve üstünde olan öğrenci, 20 AKTS kredi değere kadar derse kayıt yaptırabilir." denildiğinden ders kayıtlarınızı yaparken bu kurala lütfen dikkat edin. Yönerge için TIKLAYINIZ...
- Başka bir birim/üniversiteden almak istediğiniz dersin AKTS değeri 2-5 (5 dâhil) arasında ise, 1 eksik AKTS değerine kadar kabul edilir. Ancak müfredatınızda 5 AKTS olarak görünen bir dersi başka bir birimden 3 AKTS olarak almanız durumunda kabul edilmez.
- Aşağıdaki linkte verilen dilekçenizi doldurup ıslak imzalı bir şekilde ekine ekleyeceğiniz diğer birimin ders içeriği ile birlikte taratıp ilgili Bölüm Başkanınıza e-posta yolu ile ulaştırın.
- Bölüm Başkanınıza aşağıda belirtilen e-posta ile ulaşarak onay aldıktan sonra diğer birimlerden veya Üniversitelerden dersinizi alabilirsiniz.
Üniversitemiz birimlerinden alacaklar için dilekçe
Farklı üniversitelerden alacaklar için dilekçe