Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Kurulları Müşterek İstişare Toplantısı Düzenlendi

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Kurulları Müşterek İstişare Toplantısı Düzenlendi

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından TTSO’ya bağlı Meslek komiteleri, yüksek istişare kurulu, disiplin kurulu, ve genç girişimciler kurulları bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’inde katıldığı toplantıya,  üniversitemizi temsilen Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üy.Harika Özkan, Kütahya İktisadi ve İdari Bilimiler Fakültesi’nden Prof.Dr.Niyazi Kurnaz katıldılar. Toplantıda kurullar faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek ilçemizde mevcut endüstriyel durum ve hedefleri hakkında bilgi verdiler. Hızla gelişmekte olan ilçemiz organize sanayisinin, orta ve küçük sanayi kuruluşlarının genel durumları değerlendirildi. Toplantıda yükseköğretim ve sanayi ilişkileri açısından yapılan değerlendirmelerde, Prof.Dr.İsmet Çelik ve  Dr.Öğr.Üy. Harika Özkan Tavşanlı’da faaliyet gösteren Fakülte ve MYO’nun durumları hakkında bilgilendirme yaparak hedeflerini açıkladılar. MYO Müdürü Prof Dr.Çelik yaptığı konuşmasında bölgeye uygun bölümleri açmanın ve geliştirmenin yükseköğretim, ülkemiz ve bölgemiz açısından önemine işaret ederek, okullarında gerçekleştirilen çevre, enerji ve su verimliliği ile ilgili projelerinin olduğunu ve sanayi kurumlarıyla olan ilişkilerini daha da yoğunlaştırmak istediklerini belirtti.

Kütahya milletvekilimiz Mehmet Demir yaptığı konuşmasında Kütahya da hiç kimsenin görüşlerini ayırt etmeksizin şehir ve köylerde tüm Kütahyalıların vekili olduğuna işaret ederek birlik, beraberliğin, girişimciliğin, ayrışmamanın ve ortak girişimciliğin önemine dikkat çekti ve ticari yaşamından örneklemeler verdi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odamıza bu toplantıyı düzenledikleri için teşekkür eder, Kütahya Miletvekilimiz Mehmet Demir'e milletvekilliğinin hayırlı olmasını ve geçmişindeki başarıları çalışmalarının milletvekilliği döneminde de artarak devam etmesini ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, Perşembe