Kocaeli Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara’dan Okulumuza Ziyaret

Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve eşi Dilek Kara Hanımefendi okulumuzu ziyaret ettiler. Daha önce Kütahya Vali Yardımcılığı ve Tavşanlı Kaymakamlığı görevlerini yapan Sayın Kara ve eşinin okulumuza yaptığı ziyaret sırasında lavanta bahçesi, Şehitlerimiz için oluşturulan hatıra alanları ve biyoyakıt makineleri ünitesi gezildi. Üniversitelerin bilimsel, teknolojik ve sosyal yönden topluma önderlik yapmasının önemine işaret eden Sn.Kara yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek Okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet Çelik başta olmak üzere okul yönetimine ve tüm okul personeline teşekkür ettiler. İlçemizde başarılı çalışmalara imza atan ve çok sevilen Sayın Yüksel Kara’nın ziyareti sırasında Tavşanlı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Salih Bülbül, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Karaduman, Şehit yakınları olan dernek üyeleri Kadriye Üstünel ve İsmail Altınbay, Kıbrıs Gazileri Ali Yıldırım ve Mehmet Kızgın, Derbent Şehitleri Ailelerini temsilen Tahsin Aydoğdu ile MYO Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Nur Hoşgör ve Güvenlik Şefimiz İbrahim Demir de hazır bulundular. Birlikte okul alanları gezilerek, geçmişteki anılar yad edildi. Kaymakam Yüksek Kara ülkemizin kurtuluşunda ve güvenliğinin sağlanmasında canlarını veren Şehitlerimizin ve canlarını siper eden Gazilerimizin hatıralarının gelecek nesillere aktarılması adına Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Darıca Kaymakamı Sayın Yüksek Kara ve Dilek Kara Hanımefendiye okulumuza yaptıkları bu anlamlı ve bizim için çok önemli olan ziyaretleri dolayısıyla DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2023, Pazar