Meslek Yüksekokulumuzun 28. Mezunlarını Verdiği Genel Mezuniyet Törenleri Çoşkuyla Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı genel mezuniyet töreni 7 Temmuz 2023 tarihinde Evliya Çelebi Yerleşkesi Rektörlük Binası önünde gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuzun 28. mezunlarını verdiği törende üniversitemizin tüm birimlerinden mezun olan öğrenciler çoşku ve heyecanla mezuniyet törenini gerçekleştirdiler. Meslek Yüksekokulumuzun Bilgisayar Programcılığı, Internet Ağ Teknolojileri, Makine, Otomotiv, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi,  Lojistik,  Dış Ticaret, Harita Kadastro, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları pogramlarından toplamda 250 öğrenci mezuniyet belgesi almaya hak kazanmıştır. Okulumuz adına Okul Müdürü Prof.Dr. İsmet Çelik ve okul yönetiminin katıldığı törende dereceye giren öğrencilerimiz okul birincisi Harita ve Kadastro bölümü öğrencisi Abdülkadir Tokgöz, okul ikincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümü öğrencisi Orhan Ekiz  ve okul üçüncüsü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencisi Betül Çetin'e ödülleri Lisanüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç.Dr.Arif Kolay tarafından verildi. 52. Millî Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar'ın onur konuğu olarak katıldığı mezuniyet töreninde öğrencilerimiz mezuniyet sevinçlerini doyasıya yaşadılar. Tören geleneksel kep atma töreni ve pilav ikramı ile sona erdi.

Mezun öğrencilerimizi tebrik eder, gelecek yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. Ayrıca onur konuğumuz T.C. 52. Millî Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar'a katılımları için teşekkür ederiz

Son Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2023, Pazar