Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Yönetimi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Ettiler

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Yönetimi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Ettiler

Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu yönetimi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan Şimşek, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Veysel Kapçak ve Öğr.Gör. Fatih Yıldırım ile MYO Sekreteri Bayram Öztürk'den oluşan Uludağ Üniversitesi heyeti, Tavşanlı MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Nur Hoşgör ve Öğr.Gör.Deniz Kaptan ile MYO Sekreteri Ali Ayaz tarafından karşılandılar. Yapılan ziyarette iki okul arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Prof.Dr.İsmet Çelik Tavşanlı MYO'da gerçekleştirilen lavanta bahçesi, şehit alanları hatıralarına oluşturulan alanlar ve bitkisel atıkların yakıta dönüştürüldüğü biyoyakıt makineleri hakkında Uludağ Üniversitesi heyetini bilgilendirdi. Prof.Dr.Şimşek başta olmak üzere tüm heyete teşekkür eden Prof.Dr.Çelik, mevzuatlar çerçevesinde bölgenin kalkınması için tüm gayretleriyle hareket edeceklerini, çok yakın konumda olan kardeş okul Harmancık MYO ile Tavşanlı MYO'nun akademik işbirliği içinde birbirlerini tamamlayan kurumlar olacaklarını belirtti.

Harmancık MYO Müdürü Prof.Dr.Ercan Şimşek misafirperverliklerinden dolayı Tavşanlı MYO yönetimine teşekkür ederek, geçmiş dönemde başlattıkları işbirliklerini daha da geliştirerek sürdürmek istediklerini belirtti. Aynı zamanda Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanlığını yürüten Prof.Dr.Şimşek, Tavşanlı MYO lavanta bahçesi olarak oluşturulan çalışmayı çok başarılı bulduğunu ve ayrıca şehit hatıra alanları olarak milli değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması konusunda yapılan şehit fidanlığı çalışmasını da takdir ettiğini belirtti. Biyoyakıt makineleri ünitesi hakkında bilgi alan Prof.Dr.Şimşek bu çalışmayı da oldukça önemli bulduğunu ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2023, Salı