Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Ettiler

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Ettiler

Ağustos ayı başında görevine başlayan yeni Rektörümüz Prof. Süleyman Kızıltoprak akademik ve idari personel ile tanışmak ve okulu daha yakından tanımak amacıyla Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nur Hoşgör ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan ile Yüksekokul Sekreteri Ali Ayaz tarafından karşılanan Rektörümüz okulun konferans salonunda akademik idari personel ile bir araya geldi.

Akademik ve idari personelimiz ile tek tek tanışarak yapmış oldukları görevleri hakkında bilgi alan Rektör Prof.Dr.Süleyman Kızıltoprak, kurum hiyerarşisinin önemini ve personelin sorumlulukları konusunda bilinçli olmalarının gerekliliğini vurguladılar.

Prof.Dr.Kızıltoprak, yaptığı konuşmasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesini daha başarılı kılmak ve hak ettiği seviyelere taşımak için göz önünde bulunduracağı, tüm personelin benimsenmesini arzu ettiği ilkeleri şu şekilde sıraladı: Akademik, sanatsal ve sportif üretim, eğitim öğretime katkı, üniversite paydaşlarına katkı, toplumu aydınlatma ve eğitimci kimliği dışındaki aidiyetlerin üniversite kapısının dışarısında bırakılması. Bu ilkeler doğrultusunda tüm akademik personelden nitelikli eserler ortaya koymalarını, sürekli kendilerini ve eğitim programlarını geliştirmelerini, eğitim ve öğretimde öğrenci odaklı yaklaşarak, ayrım yapmaksızın tüm öğrencilerin ve ailelerinin gönlünü kazanmalarını ve böylelikle DPÜ farkını onlara hissettirmelerini ve ayrıca kaymakamlık, belediyeler, ticaret odaları, işletmeler ve STK gibi tüm kurum ve kuruluşlarla yoğun işbirlikleri oluşturarak onlara daima destek olan, çevresine katkı sağlayan bir üniversite olmak için gayret etmelerini belirtti.

Rektörümüz daha sonra MYO hakkında Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik’ten bilgi aldılar. Prof.Dr.Çelik Rektörümüze okullarına ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti belirtti ve yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başladı, konuşmasının devamında devamında okulun kuruluşundan bu yana gelişimi, misyonu ve vizyonu, bölümleri, öğrenci sayıları, kontenjanları, projeleri ve basında yer alan Tavşanlı MYO haberleri hakkında bilgi verdi. Rektör Prof.Dr. Kızıltoprak bilgilendirmeler dolayısıyla yüksekokul yönetimine ve personeline teşekkür ederek yüksekokulda enerjik bir ortam ve iyi bir ekip gördüğünü ifade etti.

Okulumuzu ziyaretleri sonrası Rektör Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak TUBF Dekanı ve Tavşanlı MYO Müdürü ile birlikte Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe Rektörümüzün ziyaretleri ile odalarını onurlandırmalarından dolayı memnuniyetini belirterek kendilerine teşekkür etti ve Rektörlük görevlerinin hayırlı olması diledi. Davut Efe daha sonra Tavşanlı, Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinin gelişimi ve eğitim işbirlikleri konularında Rektörümüze bilgi sundular. Rektörümüz Prof.Dr.Süleyman Kızıltoprak, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe’ye bölgenin kalkınmasında verdiği hizmetler ile eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini ifade etti ve kendilerine başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, Perşembe