DPÜ Tavşanlı MYO Yönetiminden Tubf Dekanlığına Yeni Atanan Prof. Dr. Ahmet Boz‘a Ziyaret

DPÜ Tavşanlı MYO Yönetiminden Tubf Dekanlığına Yeni Atanan Prof. Dr. Ahmet Boz‘a Ziyaret

Tavşanlı MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, Müdür Yard. Öğr. Nur Hoşgör ve MYO sekreteri Ali Ayaz, DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr.Ahmet Boz'u Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve başarılar dilediler. MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik yaptığı açıklamasında Tavşanlı Kampüsünde bulunan iki DPÜ birimi olarak bölgenin kalkınması, eğitm kalitesinin daha da ileriye götürülmesi, kardeş iki okul personelinin uyumu, alanlarında nitelikli, tarihi, kültürel ve milli değerlerimize bağlı öğrencilerin yetiştirilmesi konularında omuz omuza çalışacaklarını ifade ederek yeni atanan TUBF Dekanını tebrik etti.

Dekan Prof.Dr.Ahmet Boz MYO yönetiminin yaptığı ziyarettern dolayı memnuniyeti belirtelerek, aynı kampüs içinde iki kardeş birim olarak her zaman işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

TUBF Dekanlığına atanan Prof.Dr.Ahmet Boz Tavşanlı doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Tavşanlı'da tamamladıktan sonra 1997 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Matematik bölümünden lisans derecesini aldı. Uygulamalı Matematik konusunda çok sayıda çalışması olan Prof.Dr.Boz, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde çeşitli akademik ve idari görevler yürütmüş ve 2021 yılında Profesör ünvanını almıştır.

Tavşanlı MYO olarak Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr.Ahmet Boz'u tebrik eder, başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2023, Salı