DPÜ Tavşanlı Myo‘yu Yeni Kazanan Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi

DPÜ Tavşanlı MYO'yu kazanıp yerleşen öğrencilere Tavşanlı ve okulu tanıtmak amacıyla 10 Ekim 2023 tarihinde oryantasyon etkinliği düzenlendi. Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik'in açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğin devamında Öğr.Gör.M.Çağrı Demir tarafından MYO'nun ve Tavşanlı ilçesinin tanıtımı yapıldı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünden Başkomiser Ekrem Seyfi ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliğinden Damla Sağlık'ın gerçekleştirdikleri sunum ile öğrenciler güvenlikleri ve bağımlılık konularında bilgilendirildiler. Öğrencilerin Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü  öğretmeni Turgut Kerimgündüz'ün merkezleri tarafından öğrencilere sunulacak kültürel ve sosyal etkinlikler  konusunda bilgilendirilmelerinin ardından Tavşanlı SGK Müdür Yardımcısı Recep Bilgetekin öğrencileimizi kurumlarının sağlık güvenceleri, staj ve iş yeri eğitimlerindeki sigortalanmaları ve mezuniyet sonrasındaki SGK güvenceleri konularında bilgilendirdi.

Tavşanlı MYO olarak, okulumuzu kazanıp yerleşen öğrencilerimizin yeni öğretim yıllarını kutlar,  başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, Çarşamba