Gençlik Faaliyetleri

Gençlik Faaliyetleri

17 Ekim Salı günü, Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı Gençlik Merkezi'nin katılımlarıyla meslek yüksekokulumuz öğrencilerine ‘GENÇLİK FAALİYETLERİ’ isimli etkinlik düzenlendi. 
Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer, Belediye Halkoyunları Ekibi Öğreticisi Mehmet Sözer, Tiyatro Eğitmeni Ergün Akar, Koro Şefi Müzik Eğitmeni Erol Atay ve Güreş Antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız’ın katıldığı etkinlikte; Tavşanlı Belediyesi'nin yükseköğrenim öğrencilerimize sağladığı sosyal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi verildi. ‘’Siz İsteyin, Biz Yapalım’’ sloganı ile öğrencilerin taleplerine her zaman karşılık vereceklerini söyleyen Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı, öğrencilerimiz ile devamlı bağlantıda olabileceklerini bildirdi. Akabinde Tavşanlı Gençlik Merkezi'nden Serhat Başbey ve gençlik liderleri, gençlik merkezi ve aktiviteleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirip gençlik merkezini tanıttılar.
Okulumuz ve öğrencilerimiz adına, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Dinçer’e ve Gençlik Merkezimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2023, Salı