Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı‘ndan Tavşanlı Üniversite Öğrencilerine Gözleme İkramı

Tavşanlı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı 19.10.2023 tarihinde Tavşanlı ilçesinde öğrenim gören üniversite öğrencilerine gözleme ikramı yaptılar. Tavşanlı MYO Müdürlüğü ile yapılan organizasyon  kapsamında gerçekleşen faaliyette Tavşanlı'lı annelerimiz elleriyle açtıkları ve pişirdikleri gözlemeleri sıcak sıcak öğrencilerimize ikram ederek Kütahya gözlemesini öğrencilerimize tanıttılar, ilçemizin eğitime verdiği desteği ve öğrencilerimize verilen değeri anne sıcaklığı ile hissettirdiler. Öğrenciler yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini belirttiler ve etkiliği gerçekleştirenlere içten teşekkürlerini sundular.

MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik bu gözleme etkinliği düzenleyen Tavşanlı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'na teşekkür ederek öğrencilerimize verilen değerin bir göstergesi olan bu faailyet dolayısıyla çok memnun olduğunu belirtti. Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Akkaya, Eğitim Kolu Başkanı Çağrı Armut ve Vakif Muhasibi Fatih Karakaya yaptıkları açıklamada öğrencilerin ve eğitimin her zaman yanında olacaklarını belirterek bu organizasyonun yapılmasında işbirliği yaptıkları Prof.Dr.İsmet Çelik'e teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, Cuma