İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı Öğrencilerimizin Başarısı

İnternet ve Ağ Teknolojileri Programından Oğuzhan ARSLAN, Yakup TÜRKMEN ve Mehmet DARI isimli 1. sınıf öğrencilerimiz, “SİBER VATAN PROJESİ” kapsamında, 23 Ekim 2023 tarihinde yapılan Capture The Flag (CTF) yarışmasında, yüksek başarı sağlayarak, SİBER GÜVENLİK eğitimi almaya hak kazanmıştır. Capture The Flag (bayrağı yakala); siber saldırı, savunma, kriptoloji ve tersine mühendislik gibi alanlarda yarışmacıların belirlenen hedeflere en hızlı ulaşmak için sistemlerdeki güvenlik açıklarını da bularak bayrağı yakalamaya çalıştıkları online bir yarışmadır.

MYO Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diliyor, kendilerini yönlendiren Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, Perşembe