DPÜ Tavşanlı MYO da Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Programı Düzenlendi

DPÜ Tavşanlı MYO da Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Programı Düzenlendi

Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Dönümü kutlama programı İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm Canberk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Karaduman ve üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Yasa ve üyeleri, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin katılımlarıyla düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan programda  açılış konuşmasını MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik yaptılar. 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyet dolayısıyla yaşadıkları gururu ve sevinci paylaşan Prof.Dr.Çelik Filistin’de yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntülerini de belirterek bir an önce iki ülke arasında huzur ve barışın oluşmasını temenni ettiler.

Programda devamında Milli Mücadelemizin Manevi Dinamikleri konulu konuşmasını İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan yaptılar. Müftü Asan konuşmalarında Türk milletinin milli mücadele ruhunu örneklerle açıklayarak gençlere milli bilinç, birlik beraberlik konularında bilgi aktardılar. Daha sonra konuşmasını yapan MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör..Nur Hoşgör cumhuriyet yönetim şeklinin esaslarını ve Türk milletinin yapısına en uygun yönetim şeklinin Cumhuriyet olduğunu örneklerle açıkladılar.

Konuşmaların ardından terörle mücadele gazisi Recep Şanlı ile Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği adına Tahsin Aydoğdu Cumhuriyetimizin önemi, milli mücadele, terörle mücadele, vatanın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyet konularında duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Program DPÜ Kariyer Merkezinin Capture The Flag (Bayrağı Yakala) yarışmasında başarılı olan ve siber saldırı, savunma, kriptoloji ve tersine mühendislik konularında eğitimlere katılacak olan İnternet Ağ Teknolojileri Programı öğrencisi Oğuzhan Arslan’a Kaymakam Hayrettin Baskın tarafından ödül verilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ele sona erdi.

Tavşanlı MYO olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını gurur ve sevinçle kutluyoruz.  

Son Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, Cuma