DPÜ Tavşanlı MYO Spor Müsabakalarında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Kupalarını Aldılar

DPÜ Tavşanlı MYO Spor Müsabakalarında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Kupalarını Aldılar

2023-2024 güz dönemi futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize, 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleşen törenle kupaları verildi.

Centilmence geçen mücadeleler sonunda, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.” sözüyle açılış konuşmasına başlayan Okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK, açıklamasında akademik çalışmaların yanısıra sportif ve kültürel aktivitelerle öğrencilerin kendilerini geliştirmelerinin önemini vurgulayarak öğrencileri bu faaliyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Ödül töreninde birinci olan takımlar ödülünü Okul Müdürümüz Prof.Dr.ÇELİK’ten aldılar. Dereceye giren diğer takımlara ise ödüllerini bölüm başkanı öğretim elemanlarımız verdiler. DPÜ Tavşanlı kampüsü spor tesislerinde gerçekleştirilen tüm müsabakaların gönül şampiyonları ise maçlara katılarak sorunsuz olarak maçları oynayan, izleyen ve gönüllerince eğlenen Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun tüm takımları ve öğrencileridir. Müsabakaların planlamasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci temsilcimiz Ömer Faruk DURAK’a ve centilmence geçen müsabakalarda hakemlik yapan Emre ARSLAN ve İbrahim SAYDAN'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin yoğun ilgiliyle katılım sağladıkları ve eğlendikleri maçlar sonunda;

FUTBOL’da;

1.liği İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfımız,

2.liği. Dış Ticaret 2. sınıfımız ve

3.lüğü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 1. sınıfımız  aldılar.

VOLEYBOL’da;

1.liği İnternet ve Ağ Teknolojileri 2. sınıfımız,

2.liği Bilgisayar Programcılığı (İkinci Öğretim) 1. sınıfımız ve

3.lüğü Makine 1. sınıfımız aldılar

Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, Pazartesi