İç Anadolu Kariyer Fuarı‘na (İkaf 24) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Olarak Katılım Sağladık.

İç Anadolu Kariyer Fuarı‘na (İkaf 24) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Olarak Katılım Sağladık.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Tarafından Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde 12 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarı‘na (İkaf 24) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak katılım sağladık.
Fuar kapsamında, yüksekokulumuz bölümlerinden çok sayıda öğrenci staj ve kariyer imkanları açısından firma ve kurumlarla görüşme imkanı elde etti. Fuarda, üniversitemiz standı ve DUSCART takımının tasarlamış olduğu elektrikli araçlar da ayrıca ziyaret edildi. Okul Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK, fuara katılan öğrencilerimize kariyer yolunda başarılar dileyerek fuarda emeği geçenlere teşekkürlerini ifade etti.
Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, fuara katılan herkese teşekkür ederek, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak İKAF 24'e katılmaktan ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin kariyer planlarını şekillendirmeleri ve iş dünyası ile bağlantı kurmalarına yardımcı olmak açısından son derece değerli olduğunu" ifade etti.
Fuara ulaşım için desteklerini esirgemeyen Tavşanlı Belediyemiz'e ayrıca teşekkür ederiz.
Son Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2024, Cuma