Meslek Yüksekokulumuz Güvenlik Personelince Düzenlenen İftar Yemeğinde Buluştuk.

Meslek yüksekokulumuz güvenlik personelince düzenlenen iftar yemeğinde buluştuk. İftara Müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Deniz KAPTAN ve eşi, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Nur HOŞGÖR, Yüksekokul Sekreterimiz Ali AYAZ ile güvenlik personelimiz katıldı. Güvenlik personelimizce görevine yeniden atanması dolayısıyla Müdürümüz Prof. Dr. ÇELİK’e çiçek takdimi gerçekleştirildi. Sohbetler eşliğinde devam eden iftar yemeği sonunda Müdürümüz Prof. Dr. ÇELİK emeği geçenlere ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, Cuma