Tavşanlı Belediye Başkanı ve Yardımcılarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Deniz Kaptan, MYO Sekreteri Ali Ayaz ile Öğretim Görevlileri Nedret Korkmaz, Beyza Kale Kurhan ve Funda Erkmen Erdağ'dan oluşan Meslek Yüksekolulumuzun heyeti Tavşanlı Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Ali Kemal Derin ve Başkan Yardımcıları Aziz Solmaz ve İrfan Güleç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette okul heyeti Belediye Başkanı Ali Kemal Derin'e ve Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek yükseköğretimin misyonu çerçevesinde, teknik ve sosyal bölümlerinin alt yapılarına uygun yapılacak faaliyetlerde belediye ile işbiriliği içinde olmak istediklerini belirttiler. Genel değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Ali Kemal Derin okulumuzu temsil eden heyet üyelerine teşekkürlerini ifade etti ve üniversitemiz ile her zaman irtibatta ve işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Sayın Ali Kemal Derin'e ve Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Solmaz ve İrfan Güleç'e görevlerinin hayırlı olmasını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, Cuma