Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita-tapu-kadastro Bölümü Öğrencilerinden Okulumuza Ziyaret

Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita-Tapu-Kadastro Bölümü 9., 10. ve 11. Sınıf öğrencileri, bölüm öğretmenleri Azat BELKE ve Saike Sibel BARUT eşliğinde Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ve Harita Kadastro Programı'na ziyaret gerçekleştirildi.

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uslu ve Öğr. Gör. Emre GEDİK tarafından bölüm ve okul tanıtımı, eğitim-öğretim faaliyetleri, laboratuvarlar, sosyal ve kültürel etkinlikler, haritacılık mesleğinde yükselen trendler, iş fırsatları ve kariyer planlama hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Daha sonra öğrenciler ile birlikte kampüs, laboratuvarlar, kültürel alanlar ve lavanta bahçesi gezildi. Liseli öğrenciler, Harita Yapımı ve Aplikasyon dersleri kapsamında okulumuz bahçesinde uygulamalar gerçekleştiren, Harita ve Kadastro Programı 2. sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek bilgi ve beceri paylaşımında bulunuldu. Önümüzdeki günlerde iki okulun içerisinde yer alacağı projelerde buluşulmasının önemi üzerinde durularak dilek ve temenniler ile ziyaret son buldu.

Okul Müdürmüz Prof. Dr. İsmet Çelik ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, Perşembe