2023 2024 Bahar Dönemi Başında Yapılan Futbol Turnuvasında Dereceye Giren Takımlar Ödüllerini Aldı.

2023 2024 bahar dönemi başında öğrencilerimizce gerçekleştirilen futbol turnuvasında dereceye giren program öğrencilerimiz ödüllerini aldı.

Turnuvada birinci olan İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı oyuncularına ödülllerini Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, ikinci olan ve karma oyunculardan oluşan takıma ödülllerini Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan, üçüncü olan takım Muhasebe programı oyuncularına ise ödüllerini Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Beyza Kale Kurhan ve öğretim elemanımız Öğr. Gör. Alper Ateş verdi. Ödül töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak, turnuvalarda başarılı olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, Cuma