Tunçbilek ve Kuruçay Belediye Başkanları Ziyaret Edildi.

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ve Kuruçay ve Belediye Başkanı Rengül Atıcı ziyaret edilerek seçilmiş oldukları görevleri dolayısıyla okulumuz adına kendilerine hayırlı olsun dilekleri iletildi. MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, MYO Lojistik Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Beyza Kale Kurhan, Öğr.Gör.Nedret Korkmaz, Öğr.Gör.Funda Erkmen Erdağ, MYO Sekreteri Ali Ayaz ve MYO Bilg.İşletmeni Kadir Durmuş tarafından gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Prof.Dr.Çelik, okulumuz hakkında belediye başkanlarını bilgilendirerek yapılabilecek ortak projeler ve işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve her iki başkanı kutlayarak başarılar dilediler. Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ve Kuruçay belediye Başkanı Rengül Atıcı MYO'nun yaptığı ziyeretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek üniversite ile olan işbirliklerini arttırrarak devam ettireceklerini belirttiler. Ziyarette okulumuzda üretilen lavanta ürünleri başkanlara hediye edildi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile ziyaret sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, Cumartesi