Otomol Yedek Parça Dept. Müd. Dr. Ali Güneş “Servis Yönetimi ve Organizasyonu” Dersine Misafir Olarak Katıldı

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv programı “Servis Yönetimi ve Organizasyonu” dersine online toplantı şeklinde Otomol Yedek Parça Departman Müdürü Dr. Ali Güneş misafir olarak katılmıştır.

Davetli konuşmacı Otomol bünyesinde faaliyet gösteren tüm yetkili servislerde uygulanan satış sonrası hizmetler, sektörün ara eleman ihtiyacı ve bölümümüzde uygulanan 3+1 müfredat eğitiminin sektöre yapacağı katkılar hakkında bir sunum yapmıştır. Ders yürütücüsü Doç. Dr. M. Akif KUNT moderatörlüğünde yapılan toplantı sonrasında öğrencilerimizin gelecek yıl yapacakları İşletmede Mesleki Eğitim stajlarına Otomol olarak destek vermekten mutluluk duyacaklarını konuşmacımız Dr. Ali GÜNEŞ temenni olarak belirttiler.

Değerli katılımları için kendilerine Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, Salı