DPÜ Tavşanlı Myo‘da Gençlik Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

DPÜ Tavşanlı Myo‘da Gençlik Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin yıl dönümü dolayısıyla, 19 Mayıs'ın anlam ve önemine uygun olarak 13-21 Mayıs Gençlik Haftasında DPÜ Tavşanlı MYO'nda Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlendi. 13-15 Mayıs tarihlerinde futbol ve voleybol turnuvaları, 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde ise Tavşanlı Belediyesi’nin ve Tavşanlı Gençlik Merkezinin katkılarıyla halat çekme, ip atlama, ayak voleybolu, bedminton, langırt gibi etkinliklerle yarışmalar ile motivasyon ve moral etkinlikleri düzenlendi. Dünya barışı için insanlığın ve ülkemizin birlik, beraberliğinin öneminin vurgulandığı etkinliklere Tavşanlı’da öğrenim gören üniversite öğrencileri yoğun şekilde katılım sağladılar.

Gençlik Haftası etkinliklerinde düzenlenen futbol turnuvalarında İnternet Ağ teknolojileri 2. Sınıf takımı birinciliği, Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf takımı ikinciliği ve Otomotiv 1. Sınıf takımı da üçüncülük derecelerini alarak kupalarını Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik’in elinden aldılar. Voleybol turnuvalarında ise birinciliği Makine 1. Sınıf takımı, ikinciliği Biyomedikal Cihaz Teknolojileri 1. sınıf takımı ve  Üçüncülüğü ise İnternet Ağ Teknolojileri 2. Sınıf takımı alarak kupalarını İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.Canberk Öztürk’ün elinden aldılar. Öğrenci temsilcisi olarak turnuvaları organize eden Ömer Faruk Durak ve turnuva hakemleri öğrencilerimiz İbrahim Saydan, Berkan Gül ve Emre Arslan’a da teşekkür belgeleri Okul Müdürü Prof.Dr.Çelik tarafından verildi.

Etkinliklerin diğer bölümlerinde ise Tavşanlı Belediyesi’nin katkılarıyla Osman Turan ile Çiğdem Akay, Cemal Sarı, Osman Turan, Erol Atay, Çiğdem Atay, Cemal Sarı, Ömer Faruk Yazgan, Ömer Faruk Altınsoy, Ahmet Sezer, Ercan Aslan, Furkan Yavuz, Büşra Ter, Azime Güneş, Elif Mehir Altınsoy, Hasibe Uygun, Sudem Göktekin, Emine Doğru, Abdullah Özer, Mehmet Gümüşsoy ve Hasan Karaboğa öğrencilerimize duygusal, moral ve motivasyon dolu anlar yaşattılar.

Etkinlikler sırasında Tavşanlı leblebisi, Tavşanlı Kuruçay çileği, Tavşanlı MYO lavanta ürünleri ve yöresel ürünler öğrencilerimize tanıtıldı.

DPÜ Tavşanlı MYO olarak, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyoruz.

Ayrıca etkinliklerimize destek veren Tavşanlı Belediyesine ve Tavşanlı Gençlik Merkezine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, Çarşamba