İnternet ve Ağ Teknolojileri Öğrencilerimizden Siber Güvenlik Söyleşisi

Siber Vatan Eğitimi’ne katılan İnternet ve Ağ Teknolojileri öğrencilerimiz Oğuzhan Arslan, Yakup Türkmen ve Mehmet Darı tarafından 27 Mayıs Pazartesi günü “Siber Güvenlik” üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşinin moderatörlüğünü Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Çelik yaptı.

Söyleşi kapsamında öğrencilerimiz Siber Vatan Eğitimi kapsamında aldıkları eğitim sürecinden bahsederek web güvenliğini sağlama, kötü amaçlı yazılımlar ve siber saldırılara karşı yapılması gerekenlere değindiler. Kendileri ayrıca uygulamalı olarak sızma işleminin nasıl gerçekleştiğini göstererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.

Söyleşi dolayısıyla emeği geçenlere Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, Pazartesi