Tavşanlı Meslek Yüksekokulu İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı 2. Sınıf Öğrencileri Projelerini Sundu

TavÅŸanlı Meslek Yüksekokulu Ä°nternet ve AÄŸ Teknolojileri Programı 2. Sınıf öÄŸrencileri Proje Dersi kapsamında Mobil Programlama, Network, Web Tasarımı ve Grafik Tasarımı alanlarını içerisine alan projeler hazırlamışlardır. Proje Dersi’ni yürüten ÖÄŸr. Gör. Ahmet ÇELÄ°K: “Bu derste, öÄŸrencilerimize dönem boyunca kendilerine katkı saÄŸlayacak güncel teknoloji konu baÅŸlıkları verilmiÅŸ ve bu alanlarda uygulama geliÅŸtirmeleri konusunda kendilerine yardımcı olunmuÅŸtur. Yapılan bu çalışmalar öÄŸrencilerimizin mezun olduktan sonraki çalışma hayatına da katkı saÄŸlayacaktır.  Bu uygulamaları oluÅŸtururken özveriyle çalışan öÄŸrencilerime teÅŸekkür ederim,” dedi.

TavÅŸanlı Meslek Yüksekokulu Ä°nternet ve AÄŸ Teknolojileri Programı 2. sınıf öÄŸrencileri ise: Hazırladıkları projelerin kendileri için tecrübe oluÅŸturduÄŸunu ve iÅŸ hayatını anlamalarına yardımcı olduÄŸunu, yapılan projelerle kendilerinin neler yapabileceklerini 1. Sınıf arkadaÅŸlarına göstermeye çalıştıklarını ifade ettiler. Bu sayede bilgi paylaşımı yaptıklarını ve bunun kendileri için çok güzel bir deneyim olduÄŸunu söylediler ve projelerine katkı saÄŸlayan ÖÄŸr. Gör. Ahmet ÇELÄ°K’e teÅŸekkür ettiler.

05 Haziran 2014, PerÅŸembe / 1636 defa okundu.

Tüm Duyurular