Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün Tavşanlı Myo’ya Ziyaretleri ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürü Havva Gümüş, Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Sosyolog Hilal Can ve Öğretmen Gökşen Bayram Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Kampüs alanına kazandırılan Lavanta Bahçesini gezen misafirler Yüksekokul Md. Yrd. Öğr. Gör. Nur Hoşgör tarafından karşılandılar ve kendilerine lavanta hediye edildi.

Yüksekokulu Ziyareti sonrasında MYO Md. Yrd.Öğr. Gör. Nur Hoşgör, Tavşanlı Sosyal Hizmetler Müdürü Havva Gümüş  ve  Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Öğretmen Gökşen Bayram birlikte Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mücella Kır’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında kurumlar arası yapılabilecek işbirlikleri değerlendirildi ve Tavşanlı Kaymakamlığı himayelerinde verilmesi planlanan kişisel gelişim seminerlerine verilecek destekler üzerinde çalışmalar yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2023, Perşembe