“Dünya Yönetici Asistanlar Günü” Kapsamında Tavşanlı Aslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Öğrencileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Her yıl nisan ayının son haftası kutlanan “Dünya Yönetici Asistanlar Günü” vesilesiyle Tavşanlı Aslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Büro yönetimi öğrencileri Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ve Büro Yönetimi Bölümü'nü ziyaret ettiler.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Alan Şefi Kadriye ARI ve Büro Yönetimi bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği ziyarette Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Bölüm Başkanı Nur HOŞGÖR; bölüm ve okul tanıtımı, iş imkânları, okulda kazanılabilecek kazanımlar ve bölüm etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra öğrenciler ile kampüs, kültürel alanlar ve lavanta bahçesi gezildi. Bu güzel günün anısına Sayın Kadriye ARI’ya lavanta ürünleri hediye edildi.

Önümüzdeki günlerde iki okulun içerisinde yer alacağı projelerde buluşulmasının önemi üzerinde durularak dilek ve temenniler ile ziyaret son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, Perşembe