Tavşanlı Kızılay Şube Yönetimi Tavşanlı MYO Yu Ziyaret Ettiler

02 Ekim 2023 tarihinde açılacak olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi akademik öğretim yılı öncesinde Tavşanlı Kızılay Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğu, Başkan Yardımcısı Osman Oral, Yönetim Kurulu üyeleri Rabia Yıldız Degeç ve Fatih Boz Tavşanlı Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler. Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılayının mevzuatlar çerçevesinde ihtiyaç sahibi yükseköğretim öğrencilerinin de yanında olduğunu belirtti.

Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik yaptığı açıklamada Türk Kızılayının ülke genelinde hizmet veren Şubeleri aracılığıyla savaşta ve barışta her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu, idari görev yaptığı süre içerisinde depremzede öğrencileri ve ihtiyaç sahibi öğrencilerine objektif ve titiz bir değerlendirme sonunda Kızılay Tavşanlı Şubesince yardımların ulaştırıldığı belirterek bugüne kadar öğrencilerine yapılan yardımlar için Kızılay teşkilatına teşekkür etti. Gelecek dönemlerde de yoğun işbirliği içinde olacaklarını belirten Prof.Dr.Çelik nazik ziyaretleri dolayısıyla Kızılay Tavşanlı Şubesi yönetimine teşekkürleri ifade etti.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, Salı