DPÜ Tavşanlı Myo‘da 2023-2024 Öğretim Yılı Başladı

DPÜ Tavşanlı yerleşkesinde bulunan Tavşanlı Meslek Yüksekokulu'nda 2023-2024 Öğretim Yılı Bahar dönemi 02 Ekim 2023 tarihi itibariyle başladı. Okulun ilk haftasında okula gelen öğrencilerimiz, öğrenci destek masasında görevli öğretim elemanı ve görevliler tarafından karşılanarak okul, kayıtlar, dersler, öğrenci işleri prosedürleri ile ilgili olarak bilgilendirildiler. Okula gelen öğrenciler destek masasında kendilerini güler yüzle karşılayan ve bilgilendirme yapan öğretim elemanlarına ve görevlilere teşekkür ederek bu uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Okul yönetiminden alınan bilgiye göre Tavşanlı Meslek Yüksekokuluna bu yıl 473 öğrenci yeni kayıt yaptırdı. Yeni gelen öğrencilerle birlikte yüksekokulun toplam öğrenci sayısı 1656 oldu. Üniversitemize yerleşen öğrenciler Tavşanlı Kampüsünde bulunan KYK Aslanbey Öğrenci Yurdunda, şehir merkezindeki özel yurtlarda ve apart dairelerde barınma ihtiyaçlarını karşılıyorlar, Devletimizin aldığı tedbirler ve sunulan hizmetler sayesinde ilçemizde öğrencilerimizin barınma sorunu bulunmamaktadır. MYO’da 10 Ekim 2023 günü saat 14:00’de öğrenciler ile okulu ve Tavşanlı'yı tanıtan “Aramıza Hoşgeldiniz” başlıklı oryantasyon etkinliği yapılacak. Oryantasyonda ayrıca öğrencilerimizin huzur ve güvenliği konularında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün sunumu ve öğrencilerimize sunulacak kültürel eğitim faaliyetleri ile ilgili Halk Eğitim Merkezimizin sunumları yapılacak.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2023, Cumartesi