Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Esnaflarına “Hibrit Araç Teknolojileri” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Esnaflarına “Hibrit Araç Teknolojileri” Konulu Eğitim Gerçekleştirildi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu işbirliği ile ilçemizde faaliyet gösteren otomotiv sektörü esnaflarımıza 5 Haziran Çarşamba günü Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehmet Akif Kunt tarafından “Hibrit Araç Teknolojileri” konulu temel seviye bilgilendirme eğitim gerçekleştirildi. Eğitime Okul Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan’da katıldı. 

Eğitim kapsamında hibrit araç türleri, hibrit araçların kullanım ve bakımında dikkat edilmesi gerekenlerden bahseden Doç. Dr. Kunt; eğitim sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak hibrit araçların temel özellikleri konusunda kendilerini bilgilendirdi.

Eğitime ilişkin değerlendirmelerde bulunan Okul Müdürümüz Prof. Dr. Çelik, sanayi odası esnafımıza katılımları dolayısıyla teşekkür ederek hibrit araç yapısını yerinde görebilmek amacıyla kendilerini otomotiv laboratuvarımıza davet etti. Prof. Dr. Çelik ayrıca katkıları dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe’ye ve sunum dolayısıyla Doç. Dr. Kunt’a teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, Perşembe