DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nda Ortaklaşa Mezuniyet Töreni Yapıldı

2023-2024 Öğretim Yılı sonunda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (TMYO)’nda mezuniyet aşamasına gelen öğrenciler düzenlenen törenle başarı belgelerini alarak mezuniyetleri kutladılar. DPÜ Tavşanlı Yerleşkesinde yapılan törene Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, DPÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Osman Turan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanları Doç.Dr.Erdal Aday ve Doç.Dr. Erkan Çav, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Boz, Tavşanlı MYO Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik, Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı, İlçe Jandarma Komutanı J.Ütğm.Canberk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü R.Raşit Küçükkağnıcı, MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş, İl Genel Meclisi Üyesi Halil Kandil, KYK Müdürü Ahmet Taş, Tavşanlı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Yasa, Gaziler, Şehit Aileleri, akademik ve idari personelimiz, Tavsanlının Sesi Gazetesi, Tavşanlı Ekspres ve Alternatif TV Radyosu temsilcileri, çok sayıda öğrencimiz ve öğrenci aileleri katıldılar. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’ndan 278 ve Tavşanlı Uygulamalı bilimler Fakültesinden 30 öğrencinin mezuniyet aşamasına geldiği törende protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri Rektörümüz ve ilçe protokolü tarafından verildi. Bu öğretim yılı sonunda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi okul iklincisi Turizm İşletmeciliği bölümünden Serra Nur Kurt, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu okul birincisi İnternet ve Ağ Teknolojileri Programından Emine Nur Turunç başarı belgelerini Rektörümüz Prof.Dr.Süleyman Kızıltoprak'ın elinden aldılar. Törende öğretim elemanları adına konuşmayı MYO Mimarlık ve Şehir Planlama Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Uslu, törenin moderlüğünü ise MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Nur Hoşgör yaptılar.

Başarı belgelerinin verilmesinin ardından Tavşanlı yerleşkesinde yapılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin ve aynı zamanda Üniversitemizin sembolü “Şehit Sancaktar Anıtı”nın açılışı KYK Müdürü Ahmet Taş tarafından "Bayrak" şiirinin okunması eşliğinde protokol tarafından gerçekleştirildi.

Yapılan protokol konuşmalarında öğrencilerimizin mezuniyetleri tebrik edildi ve gelecek yaşamlarında başarılar dilendi.

Mezun öğrencilerimizi ve ailelerini kutlar, gelecek yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2024, Cuma