Öğrencilerimiz 2. Aizanoi Kısa Film Festivali Final Gecesi ve Göksel Konserinde

02/03/04 Haziran 2022 tarihlerinde Kütahya Valiliği himayelerinde  TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TC Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleriyle gerçekleştirilen 2. Aizanoi Kısa Film Festivali’nin 4 Haziran 2022 tarihinde yapılan final gecesine, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz, 91 öğrencisiyle katılım sağladı. Yoğun ilginin yaşandığı festival gecesinde ödüllerin verilmesi, kapanış konuşmaları ve Göksel konseri yapıldı. Öğrencilerimiz yoğun geçen bir akademik yıl sonrası gönüllerince eğlenmelerinin yanı sıra Kütahya’nın ve Aizonai Antik Kentinin  tanıtımı için yapılan bu etkinlikte “Sanat, Kültür, Tarih ve Turizmi” bir arada hissederek Antik Kentimizi ve Kütahya’mızı daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Festival gecemize katılmamızda yardımlarını esirgemeyen Tavşanlı Kaymakamımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ’a, Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa GÜLER’e ve Tunçbilek Belediye Başkanımız Sayın Mustafa DÜZGÜN’e DPÜ Tavşanlı MYO olarak teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, Pazartesi