Okulumuzun İştirakleri ile Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal’ı ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu‘yu Ziyaret Ettiler

Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Şehit Mehmet KARADUMAN’ın kardeşi Yusuf KARADUMAN, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kıbrıs Şehidimiz Ali ALPASLAN’ın kızı Belkıs ALPASLAN, Tavşanlı Derbent Köyü Şehitlerini temsilen Tahsin AYDOĞDU ve ailesi, Şehit İsmail DÜZGÜN’ün babası Osman DÜZGÜN ve annesi, Şehit Mustafa Kemal UÇAR’ın ailesi, Şehit Cemil DEMİRAYAKLI’nın ailesi, Şehit Abdurrahman ALTINBAY’ın babası İsmail ALTINBAY ve annesi, Kıbrıs Gazisi Mehmet Kolukısaoğlu ve 15 Temmuz Gazisi Ali KARAYİĞİT Rektörümüz Prof.Dr.Kazım UYSAL’ı ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Vural KAVUNCU’yu ziyaret ettiler. Ziyaretlere Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK ve Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR eşlik ettiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğümüzün ziyaretiyle başlayan etkinlikte, Dernek Yöneticileri Üniversite Senatomuzun 2022 Mart ayında aldığı karar ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun Konferans Salonuna “Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu” isminin verilmesinden ve DPÜ Tavşanlı Kampüsünde her bir şehidimiz adına ceviz fidanı dikilerek şehitlerimizin hatıralarının yaşatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Bu süreçte başta Rektörümüz Prof.Dr.Kazım UYSAL olmak üzere emeği geçen tüm Senato Üyelerine, Tavşanlı MYO Yönetimine ve öğrencilerine teşekkür ettiler.

Rektörümüz Prof.Dr.Kazım UYSAL’da yaptığı konuşmasında şehitlik makamının ve bu makama erişmenin yüceliğini anlatarak tüm şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, uzun ömrüler diledi. Şehitlerimizin hatıralarının çok önemli olduğunu ve bu hatıralarının okulumuzda ebediyyen yaşatılacağını belirten Rektörümüz Prof.Dr.UYSAL, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’nin Rektörlüğümüze yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği adına Şehit babası İsmail ALTINBAY’ın Rektörümüz Prof.Dr.Kazım UYSAL’a dernek hatırası olarak çini tabak hediye etmesi Rektörlüğümüzün ziyareti sona erdi.

Ziyaretin ikinci bölümünde Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Vural KAVUNCU ziyaret edildi. Ziyarette dernek çalışmalarından bahsedilerek, çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Kavuncu nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti. Dernek yönetimi ve üyeleri de misafirperverlikleri için Sayın Rektörümüze teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2022, Perşembe