Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Sayın Serdar Aksu Okulumuzu Ziyaret Ettiler

16 Eylül 2022 tarihinde Tavşanlı Orman İşletme Müdürü Sayın Serdar AKSU okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyarete Tavşanlı Merkez Bölge Şefi Ahmet Kazım AYDIN‘da eşlik ettiler. Okul Müdürlük Makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Prof.Dr.İsmet ÇELİK Sayın AKSU ve AYDIN’a okulumuz, projeler  ve diğer faaliyetler hakkında bilgi verdi. Projeler hakkında Prof.Dr.Çelik ile AKSU ve AYDIN arasında karşılıklı görüş alışverişi yapıldı ve ortak yapılabilecek projeler değerlendirildi. Verimli geçen görüşme sonrasında ÇELİK ve AKSU yaptıkları ortak açıklamada Üniversite ve Orman İşletme Müdürlüğü’nün imkanları ve alt yapıları kullanılarak orman atıklarından pelet yakıt üretimi, kampüs çevre düzenlemeleri, lavanta yetiştirme ve enerji bitkileri yetiştirme konusunda gerekli prosedürleri gerçekleştirerek faaliyetler yapacaklarını, bu konularda bölgemize ve ülkemize hem uygulama hem de akademik boyutta faydalı olmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

Orman İşletme Müdürü Sayın Serdar AKSU misafirperverliğinden dolayı Okul Müdürümüze; Müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK’de nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Serdar AKSU ve Ahmet Kazım AYDIN’a teşekkürlerini belirttiler.

Ziyaret okulun, şehitlerimizin hatırlarına oluşturulan alanların, lavanta bahçesi ile biyoyakıt makineleri ünitesinin gezilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2022, Cuma