Milletvekilimiz Mehmet Demir Tavşanlı MYO ‘Yu Ziyaret Ettiler

28. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya Milletvekili Sayın Mehmet Demir ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Özden ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek akademik ve idari personel ile istişarelerde bulundular. Ziyarette okul müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik okulda devam eden pelet yakıt üretimi, lavanta temizlik ve kozmetik ürünlerinin üretimi, pelet yakma ünitesi hakkında bilgi verirken, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Uslu ilçemizin turizm ve kültür tanıtımı ile akıllı sulama sistemleri ile ilgili projeleri, Öğr.Gör.Alper Ateş Tüksat ve Nokia firmalarıyla yapılacak işbirlikleri, Öğr.Gör. Nedret Korkmaz muhasebe konularında okulda yapılan eğitim ve proje faaliyetleri, Öğr.Gör.Deniz Kaptan ise MYO'da gerçekleştirilen fizik tedavi cihazı konulu TÜBİTAK projesi hakkında Milletvekimizi bilgilendirdiler. Milletvekili Mehmet Demir ticari yaşamından örnekler vererek Tavşanlı MYO'da yapılan çalışmaların somut ürünlere dönüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve MYO'unun yaptığı ve yapacağı projeler başta olmak üzere eğitim ve öğretim  faaliyetlerine her zaman destek olacağını belirtti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafları çekildi ve misafirlere okulda üretilen lavanta ürünlerinden hediye edildi.

Kıymetli Milletvekilimize ve AK Parti İlçe Yönetimine okulumuza yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, Pazartesi