Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Öğretmenler Günü Kutlama Etkinlikleri Yapıldı

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda Öğretmenler Günü Kutlama Etkinlikleri Yapıldı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Meslek Yüksekokulumuzda kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul buyurdukları ve her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kabul edilen günde, ilçemizin Cumhuriyet Meydanında saat 10:00'da başlayan Çelenk Sunma ve Anma törenine okul Müdürümüz Prof.Dr.İsmet Çelik katıldılar.

Öğleden sonra okulumuzda yapılan etkinliklerde ise Müdürlük Makamında akademisyenlerimiz misafir edilerek öğretmenlik, eğitim-öğretim konularında değerlendirmeler yapıldı ve okul müdürü Prof.Dr.Çelik tüm akademisyenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Etkinliklerin devamında okul müdürümüz idari personelimizi kabul ettiler ve eğitim öğretimi idari işler yönünden destekleyen idari personelimize teşekkür ettiler. İdari personelimiz de müdürümüzün şahsında tüm akademik personlimizin öğretmenler gününü kutladılar.

Baş öğretmen Atatürk'ün "Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder" sözünde belirttiği gibi eğitim-öğretim ve öğretmenlerimizin önemini vurgulayarak tüm akademisyenlerimizin ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, Pazar