Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü Hakkında Bilgi Verildi.

Tavşanlı Arslanbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alan öğrencilerine 12 Ocak 2024 tarihinde Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı tanıtıldı. Lisenin 2023 2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu sosyal etkinlik haftasında verilen etkinlikte, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Nur Hoşgör tarafından bölümün tanıtımı, MYO'nun alt yapısı, ders içerikleri, staj ve uygulamalı eğitimleri ile mezunların istihdam durumları hakkında lise öğrencilerine bilgilendirme yapıldı. Sunumun ardından öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Programın sonunda öğrencilerine yapılan bu bilgilendirme dolayısıyla Tavşanlı MYO  Öğr.Gör.Nur Hoşgör'e Tavşanlı Arslanbey Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2024, Pazar