Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımızdan Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüze Ziyaret

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet BOZ ve Dekan Yardımları Doç.Dr.Kansu GENCER ile Dr.Öğr.Üyesi Yasin KIRELLİ, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine asaleten yeniden atanan Prof.Dr.İsmet ÇELİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Prof.Dr.Boz Prof.Dr.Çelik'e yeni Müdürlük döneminde başarılar diledi ve Tavşanlı Yerleşkesindeki iki yükseköğretim kurumunun her zaman işbirliği ve fikir alışverişi içinde olacağını ifade etti.

Prof.Dr.İsmet Çelik Uygulamlı Bilimler Fakütesi Yönetimine nazik ziyaretleri dolayısyla teşekkür etti ve iki kurumda kurumsal kültürün en üst seviyeye taşınmasının ve kurumlar arası işbirliğinin önemine işaret ederek yükseköğretim mevzuatının kendilerine verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, tüm gayretleriyle, Sayın  Dekan Prof.Dr.Ahmet Boz ile yakın işbirliği içinde olacaklarını belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, Çarşamba