30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıl Dönümü Kutlaması İlçemiz Cumhuriyet Meydanı‘nda Gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıl Dönümü Kutlaması İlçemiz Cumhuriyet Meydanı‘nda Gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü kutlaması İlçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Kutlamaya okulumuzu temsilen Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Deniz KAPTAN katıldı. 
Program  Saygı  duruşu ve İstiklal Marşımızın  okunması ile başladı.  Cumhuriyet Meydanında bulunan Anıta Tavşanlı Kaymakamlığı,Tavşanlı Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelengi konulması ile devam etti. Günün  anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından çelenk programı sona erdi. Daha sonra Tavşanlı Kaymakamlığında Kaymakam Hayrettin Baskın makamında, İl Garnizon Komutanı Hava P. Albay .Harun Humbaracı ve Belediye Başkanı Ali Kemal Derin ile beraber kamu kurum ve kuruşları, siyasi partiler ve Gazilerin tebriğatını kabul etti. Tebrikat programının ardından  Tavşanlı Asri  Mezarlığında bulunan Şehitliği ziyaret edildi. Ziyarette şehitlerimiz için dua edildi.
Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan 30 Ağustos Destanı, gazilerimizin ve ebediyete uğurladığımız şehitlerimizin sayesinde zaferle sonuçlandı. Milletimizin, bağımsızlığına olan inancının nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024, Cuma