Staj Başvuru Modülü (Öğrenciler İçin)

Öğrenci Staj Başvurularını Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır.

Açıklamalar:

Staj öncesi yapılacak işlemler staj defteri içerisinde talimatlar halinde verilmiştir.

* Staj başvuru işlemleri OBS'den ve staj defteri içerisinde bulunan staj başvuru ve onay formu ile yapılacaktır.

* Tüm öğrenciler staj başvuruları için OBS'ye girip "Ders ve Dönem İşlemleri" / menüsü altında "Staj Başvurusu" bölümünde yer alan bilgileri eksiksiz olarak doldurup danışmanına onaylatacaklardır.

* Danışman onayı olmadan yapılan stajlar geçersizdir

* Staj Başvurusu yaparken yazdığınız bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir.

* Ayrıca staj yaptığınız günlere ait SGK prim ödemesi tarafımızdan yapılacağı için staja başlama ve bitiş tarihlerine lütfen dikkat ediniz.

* Staj yaptığınız günlerde sağlık raporu alacak olursanız aldığınız raporu aynı gün içinde okulumuz faxına (0 -274-443-05-01) gönderiniz. (Rapor bildirilmediği takdirde SGK tarafından cezai işlem uygulanmaktadır. Aldığınız raporu okulumuza bildirmediğiniz takdirde gelecek olan ceza tarafınıza rücû edilecektir)

* OBS'den Staj başvurusu görüntülü anlatım tıklayınız

* Staj defteri PDF formatı için tıklayınız!

* Stajını SGK'lı olarak çalıştıkları işyerinde yapacak olanlar için dilekçe.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2023, Perşembe