Staj Başvuru Modülü (Öğrenciler İçin)

Öğrenci Staj Başvuruları 11.12.2016 tarihi itibariyle Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır.

Açıklamalar:

* Staj başvuru işlemleri OBS'den yapılacaktır. http://obs.dumlupinar.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx

* Tüm öğrenciler staj başvuruları için OBS'ye girip "Ders ve Dönem İşlemleri" / menüsü altında "Staj Başvurusu" bölümünde yer alan bilgileri eksiksiz olarak doldurup danışmanına onaylatacaklardır.

* Danışman onayı olmadan yapılan stajlar geçersizdir

* Staj Başvurusu yaparken yazdığınız bilgilerin eksiksiz ve doğru olması gerekmektedir.

* Ayrıca staj yaptığınız günlere ait SGK prim ödemesi tarafımızdan yapılacağı için staja başlama ve bitiş tarihlerine lütfen dikkat ediniz.

* Staj yaptığınız günlerde sağlık raporu alacak olursanız aldığınız raporu aynı gün içinde okulumuz faxına (0 -274-6148673) gönderiniz. (Rapor bildirilmediği takdirde SGK tarafından cezai işlem uygulanmaktadır. Aldığınız raporu okulumuza bildirmediğiniz takdirde gelecek olan ceza tarafınıza rücû edilecektir)

* Staj başvuru için görüntülü anlatım Tıklayın

* Staj defteri PDF formatı için tıklayınız!

Son Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, Çarşamba