2020 2021 Güz Yarıyılı Arasınav Programı

Okulumuz 2020 2021 Güz Yarıyılı Arasınavları 23.11.2020 (Pazartesi)  ve  01.12.2020 (Salı) tarihleri arasında yapılacaktır.

Açık uçlu, çoktan seçmeli, boşluk doldurma sınavları takvimde belirtilen gün 12:00, 13:00, 14:00 saatlerinde yapılacaktır. Sınav başlangıç saatinizi sınav programından kontrol ediniz.  Ödevlerin son teslim zamanı ise  takvimde belirtilen gün 18:00 -24:00 saatleri arasındadır.

Dikkat!!

1-) Sınav türü Ödev ise: Sınav Programında ödev türündeki sınavların tarih ve saati öğrencinin ödevi sisteme yüklemesi gereken son tarih ve saati göstermekte olup 24:00’den önce ödevinizi yükleyiniz. Ödeviniz bu tarihten önce ilgili öğretim elemanı tarafından sisteme girilecektir. oys.dpu.edu.tr adresinden takip ediniz. Detaylı bilgi için ilgili öğretim elemanı ile iletişime geçiniz.

2-) Sınav türü çoktan seçmeli, açık uçlu veya boşluk doldurma sınavlar için:  Sınav Programında belirtilen gün ve saatte (en az 5 dak. önce oys.dpu.edu.tr adresinden giriş yaparak sınav saati geldiğinde sınavınızı başlatınız. Sınav sırasında elektrik kesintisi veya internet problemi yaşamanız durumunda tekrar sisteme giriş yapıp sınavınızı kaldığınız yerden devam ediniz. Öğretim elemanı tarafından verilen sınav süresi bittikten sonra sınava giremezsiniz.

Sınav programı  için tıklayınız.

Önemle duyurulur.

14 Kasım 2020, Cumartesi / 1139 defa okundu.

Tüm Duyurular