Tavşanlılı Anneler Üniversite Öğrencilerine Sahip Çıkıyor

Tavşanlılı Anneler DPÜ Tavşanlı kampüsünde öğrenim gören üniversite öğrencilerimizin ara sınav haftasında olmalarından dolayı, öğrencilerimize moral, motivasyon ve maddi destek vermek üzere "Anne Eli Değmiş" etkinliği düzenlendiler. Etkinlikte Tavşanlılı anneler elleriyle hazırladıkları el emeği ürünlerini öğrencilerimize ikram ettiler. Etkinliği düzenleyen anneler adına konuşma yapan  Müjgan Alp, öğrencilerimizin ve eğitimin her zaman yanında olduklarını ve sınav haftası öğrencilerimize destek olmak istediklerini belirterek öğrencilerimize sınavlarında başarılar diledi. Öğrencilerimiz kendilerine sınav haftası yapılan bu etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiller ve emeği geçen annelere teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, Çarşamba