Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Deniz Kaptan Doktora Çalışmasını Başarıyla Tamamlayarak Doktor Ünvanı Almaya Hak Kazandı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Deniz KAPTAN, Yıldız Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Anabilim Dalı’nda devam eden doktora öğrenimini başarılı bir şekilde tamamlamıştır.
Öğr. Gör. Deniz KAPTAN, Doç. Dr. Levent UCUN’un akademik danışmanlığında hazırladığı “Elektrikli Araçlarda Performans Artırımına Yönelik Kontrol Stratejilerinin Geliştirilmesi” başlıklı doktora tez savunmasını başarı ile gerçekleştirerek “Doktor” ünvanını almaya hak kazanmıştır. Kendisi çalışmasında elektrikli araç modeli üzerinde gerçekleştirdiği simülasyon çalışmalarıyla sürücü sisteminin kontrolünü geliştirerek araç konforunda ve enerji tüketiminde iyileşmeler elde etmiştir.
Öğr. Gör. Deniz KAPTAN’ı tebrik eder akademik hayatında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, Çarşamba