T U B İ F Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı‘ndan MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik‘e İadei Ziyaret

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (TUBİF) Dekanlığı'na atanan Prof.Dr.Aydın Kayabaşı Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof.Dr.İsmet Çelik'e iadei ziyarette bulundular. Ziyarette iki kurum arasındaki ilişki ve işbirliğinin daha ileri taşınması ortak görüşü belirtildi ve devamında MYO Müdürü Prof.Dr.Çelik MYO'nun teknik ve sosyal projeleri hakkında Dekan Prof.Dr.Kayabaşı'nı bilgilendirdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarete MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Deniz Kaptan ile Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir ve MYO Sekreteri Ali Ayaz eşlik ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2024, Pazartesi