Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programı Öğrencilerine Hyundai Assan Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Programı öğrencileri için 02.12.2015 tarihinde Kocaeli Ali Kahya'da bulunan Hyundai Assan otomobil fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.Bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Akif KUNT, Öğr. Grv. Serkan AKAN ve idari personel Şef Ali AYAZ nezaretinde Otomotiv programı öğrencilerimiz fabrikanın kalıp, kaynak,boyahane,montaj ve test kısımlarını görmüş, müfredatlarında yer alan pek çok konunun uygulamalarını yerinde inceleme imkanı bulmuştur.Fabrikayı tanıtan Bayram Kamer Küçükislamoğlu  "Sizler fabrikamızın potansiyel iş gücüsünüz. Yıllık üretim hedefimizin 220 000 araç olduğu bu günlere 60 000 üretim kapasitesinden geldik.Bu hedeflere sizlerin katılımlarıyla daha rahat ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Hyundai ailesinde sizleri görmek isteriz" sözleriyle düzenlemiş olduğumuz teknik geziden duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir.Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Akif KUNT "Burada müfredatımızda yer alan pek çok konunun teknolojik uygulamalarını inceledik.Okulumuz adına öğrencilerimize ilerleyen yıllarda daha iyi eğitim vermek adına teknik döküman taleplerimiz oldu.Her bakımdan amacına ulaşan bir gezi oldu" sözleriyle teknik gezi ile ilgili duydukları memnuniyeti ifade etti.

Tavşanlı MYO Basın Temsilciliği

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, Pazartesi