Hastane ve Sağlık Meslek Lisesi Gezilerimiz

5 Aralık 2018 Çarşamba günü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi ve Kontrol Otomasyon Programı öğrencileri Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesini, Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyaret etmişlerdir.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde Elektrik Elektronik Mühendisi Hüsnü bey tarafından Biyomedikal cihazların çalışma prensibleri hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca Hüsnü bey karşılaşılan teknik sorunların çözümü hakkında tecrübelerini aktarmıştır.

Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal bey tarafından bilgilendirme toplantısı yapılmış meslek hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. Ayrıca öğretmenlerimiz tarafından Uygulama laboratuvarı gezdirilmiş ve öğrencilerimize pratik bilgiler verilmiştir.

Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Hasan Yiğit bey tarafından hastane gezdirilmiş ayrıca polikliniklerdeki cihazların tanıtımı ve kullanımına yönelik pratik faydalı bilgiler verilmiştir.

Öğrencilerimizi ağırlayan kurumlardaki personele ve Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi başhekimi İlker ÖZHAN beye, Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Hasan Yiğit beye ve Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal beye ayrıca bu gezimizi düzenlememizde ulaşımda bize destek sağlayan Tavşanlı Belediyesine teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, Salı