Okulumuzda Tavşanlı Belediyesinin Katkılarıyla Çorba İkramı Başlamıştır

Okulumuzda Çorba İkramı başlamıştır

Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulu arasındaki işbirliği kapsamında planlanan projelerden biri olan’ Çorba Çeşmesi Projesi’ başlamıştır.  Tavşanlı Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Okulumuzda her sabah saat 8:30’ dan itibaren 350 kişiye çorba ikram edecek.

Belediye Başkanı Mustafa GÜLER ‘”Yakın zaman önce DPÜ Rektörümüz Remzi GÖREN ile imzaladığımız protokol neticesinde sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda iş birliğine gittik. Öğrenci kardeşlerimiz için hazırlanan Çorba Çeşmesi ile gençlerin sabah saatlerinde derslerine başlamadan önce bir bardak çorba içerek sınıflarına gitmesini istedik. İlk gün Tavşanlı ve yöremizin geleneksel tatlarından tarhana çorbası ikramında bulunduk. Bu tür sosyal projelerin artarak sürdürülmesi konusunda üzerimize düşeni yapacağız, “ dedi.

Çorba çeşmesinde ilk günün menüsünde geleneksel lezzetimiz tarhana yer alırken, DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim alan gençler için Çorba Çeşmesi’nden her gün farklı bir çorba akacaktır. Tüm öğrencilerimizi çorbalarını içmeye davet ediyoruz.

Tavşanlı MYO Basın Temsilciliği

Öğr.Grv. Evren BAŞAR